Opskrifter

Vi har modtaget mange opskrifter fra medlemmerne. Har du også en eller flere opskrifter du gerne vil bidrage med, er du velkommen til at sende den til opskrift@vegetarforening.dk

Flere garvede vegetariske kogebogsforfattere og bloggere har stillet nogle af deres bedste opskrifter til rådighed for Dansk Vegetarforening.

Bladet "Vegetaren" er et kvartalsblad som sendes automatisk til alle medlemmer af foreningen, ligesom det er muligt at tegne abonnement på bladet uden at være medlem.

Norsk vegetarforening har venligst udlånt en række opskrifter, som vi har oversat. Hvis du er interesseret i at se den originale opskrift, finder du et link til den nederst i hver opskrift.

Dansk vegetarforening havde en gammel kasse med opskrifter, indsamlet gennem tiderne.

www.madopskrifter.nu påtog sig det store arbejde med at gennemskue de gamle papirer. De har rettet opskrifterne til, lavet maden og taget billeder af retterne. Vi stiller nu opskrifterne til rådighed og du kan finde dem ved at klikke på billedet til venstre!

Alle opskrifter (samlet liste)

Obs! Repræsenterer du et spisested, så gå til vores inspirationsside for spisesteder.